De SYNTRA Midden-Vlaanderen groep is een toonaangevende opleidingsorganisatie die erkend is door de Vlaamse Overheid. Met 115 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 900 docenten organiseren wij een brede waaier aan praktijkgerichte opleidingen.

Zowel particulieren, ondernemingen, overheidsbedrijven als openbare besturen kunnen bij ons terecht voor een kwalitatieve opleiding in één van onze campussen in Aalst, Asse, Gent en Sint-Niklaas, op locatie of in één van onze afdelingen.

Onze missie en visie

Werken bij SYNTRA Midden-Vlaanderen groep

Het SYNTRA-netwerk verzekert en bevordert een kwaliteitsvolle, innovatieve, arbeidsmarktgerichte competentieontwikkeling van jongeren en volwassenen met het oog op meer en sterker ondernemen in Vlaanderen. Als pionier in duaal leren en ondernemerschap zijn we vaak op zoek naar nieuw talent.

Indien je graag deel wil uitmaken van ons team enthousiaste medewerkers/lesgevers, hou dan deze website in het oog. Alle vacatures met onze specifieke verwachtingen worden hier gepubliceerd.

Je spontane sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Bezorg ons je sollicitatie (cv en motivatiebrief). Meld daarbij dat het gaat over een spontane sollicitatie en in welke domeinen je geïnteresseerd bent.